| Aplicatii pentru lider la factiuni | |
|
+5TudoR CoBrA bL0ood eLf vinicius k3L 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
k3L oWneR
Mesaje : 90 Data de inscriere : 13/11/2010 Varsta : 32 Localizare : Pe Luna!
| Subiect: Aplicatii pentru lider la factiuni Sam Noi 13, 2010 5:21 pm | |
| Nick in joc: - Level: - De cat timp joci SA:MP : Varsta(in joc): - Varsta(in realitate): - La ce factiune vrei lider : De ce vrei sa fi lider : O scurta descriere a caracterului(minim 100 cuvinte): In ce interval de timp esti dispus sa joci?: Poza cu stats: La ce factiuni ai mai fost lider: Te descurci cu forumul:
Un lider trebuie sa frecventeze zilnic forumul si sa fie activ pe server. Nu cereti lider la factiunile care au deja unul.Va puteti uita pe server la /leaders ca sa vedeti o lista cu liderii actuali. Daca vei fi ales ca lider,trebuie sa dai un test. LIDERII NU TREBUIE SA AIBA LEVELUL NECESAR PENTRU FACTIUNE CEREM COMPETENTA! | |
|
| |
vinicius
| Subiect: Re: Aplicatii pentru lider la factiuni Mar Noi 16, 2010 9:27 pm | |
| Nick in joc: -Viny Level: -Deocamdata 1 De cat timp joci SA:MP : 2 ani Varsta(in joc): - 18 Varsta(in realitate): - 16 La ce factiune vrei lider : PD De ce vrei sa fi lider : Imi place sa fiu om al legii sa ajut orasuls a fie curat O scurta descriere a caracterului(minim 100 cuvinte): Un om simplu bine educat, cu o inclinare foarte mare asupra legii , ii place foarte mult sa ajute tara si orasul in care traieste In ce interval de timp esti dispus sa joci?: Dupa ce vin de la schul Poza cu stats: nu am se evde in joc La ce factiuni ai mai fost lider: pe serv asta la niciuna doar pe altele NG PD LCN Te descurci cu forumul:DA
| |
|
| |
k3L oWneR
| Subiect: Re: Aplicatii pentru lider la factiuni Mar Noi 16, 2010 9:29 pm | |
| | |
|
| |
bL0ood eLf oWneR
| Subiect: Re: Aplicatii pentru lider la factiuni Mier Noi 17, 2010 4:53 pm | |
| Nick in joc: - bL0ood Level: - 1 De cat timp joci SA:MP : 1 an si ceva Varsta(in joc): - 20 Varsta(in realitate): - 14 La ce factiune vrei lider : The Triads De ce vrei sa fi lider : sa cresc factiunea O scurta descriere a caracterului(minim 100 cuvinte): un baiat nascut in ls , pe la inceputu anilor 90 , mare mafiot:D In ce interval de timp esti dispus sa joci?: dupa scoala 15-22 Poza cu stats: se vede ingame La ce factiuni ai mai fost lider: aici nu am fost:D Te descurci cu forumul: eu l`am facut | |
|
| |
CoBrA
Mesaje : 1 Data de inscriere : 13/11/2010 Varsta : 28 Localizare : Cluj-Napoca
| Subiect: Aplicatie leader VLA Mier Noi 17, 2010 4:57 pm | |
| Nick in joc: - CoBrA Level: - 4 De cat timp joci SA:MP : 6 luni Varsta(in joc): - 14 Varsta(in realitate): - 14 La ce factiune vrei lider : VLA De ce vrei sa fi lider : Pentru ca miam dorit foarte mult sa fiu leader si imi place VLA foarte Mult :X O scurta descriere a caracterului(minim 100 cuvinte): Caracteru meu se numeste CoBrA ii place foarte mult sampu si ar vrea si el sa fie leader la VLA In ce interval de timp esti dispus sa joci?: Aproape Toata Ziua Poza cu stats: La ce factiuni ai mai fost lider: N`am mai fost ... Te descurci cu forumul: Da | |
|
| |
TudoR Global-Moderator
| Subiect: Re: Aplicatii pentru lider la factiuni Mier Noi 17, 2010 5:01 pm | |
| Nick in joc: TudoR Level: 1 De cat timp joci SA:MP :5-6 luni Varsta(in joc): 20 Varsta(in realitate): 13 La ce factiune vrei lider :Gtove Street De ce vrei sa fi lider :Vreau sa fiu lider la cea mai tare factiune O scurta descriere a caracterului(minim 100 cuvinte):Un baiat pierdut din Los Santos cauta sa-si faca un nou gang si a gasit. In ce interval de timp esti dispus sa joci?:Vin de la scoala la 2 sau 3 si intru pe SA:MP Poza cu stats:Nu cred ca trebuie La ce factiuni ai mai fost lider:N'am mai fost Te descurci cu forumul:Da | |
|
| |
k3L oWneR
| Subiect: Re: Aplicatii pentru lider la factiuni Mier Noi 17, 2010 5:03 pm | |
| Nick in joc: k3L Level: 3 De cat timp joci SA:MP : de 1 an Varsta(in joc): 18 Varsta(in realitate): 15 La ce factiune vrei lider : Grove Street (4 Life BaBy!) De ce vrei sa fi lider : Pentru a ajuta la cresterea acestei factiuni O scurta descriere a caracterului(minim 100 cuvinte): Un baiat nascut in frumosul oras Las Venturas, cuprins in viata jocurilor de noroc inca de la varsta de 12 ani.La varsta de 14 ani sa mutat in orasul Los Santos si s-a facut Dealer de Droguri.Aici a fost implicat in foarte multe actiuni ilegale cu ceilalti gangsteri si s-a alaturat renumitului gang Grove Street, dupa ce a trecut de initiere.Initierea cuprindea 3 runde de tras la tinta cu desert eagle si consumul de droguri fara a fi afectat foarte mult.El a renuntat la meseria de Drugs Dealer dupa ce a intrat in Grove Street si a inceput sa vanda arme la preturi foarte mici.Dupa ce a strans foarte multi bani, si-a achizitionat o casa pe VineWood iar dupa moartea liderului Grove Street (R.I.P Eazy-E) el a fost ales ca fiind co-lider iar acum isi incearca norocul la pozitia de lider. In ce interval de timp esti dispus sa joci?: Toata ziua Poza cu stats: nu cred ca e nevoie La ce factiuni ai mai fost lider: pe acest server la nici una, pe altele am mai fost lider Grove. Te descurci cu forumul: Bineinteles | |
|
| |
k3L oWneR
| Subiect: Re: Aplicatii pentru lider la factiuni Mier Noi 17, 2010 5:06 pm | |
| Toti ati fost ACCEPTATI pentru pozitia de lider!
BAFTA! | |
|
| |
K1LL3R
| Subiect: Re: Aplicatii pentru lider la factiuni Mier Noi 17, 2010 5:17 pm | |
| Nick in joc:K1LL3R Level:3 De cat timp joci SA:MP :de vreo 3 luni -4 Varsta(in joc):20 Varsta(in realitate):12 La ce factiune vrei lider :Hitman Agency De ce vrei sa fi lider :Imi place hitmanul si vreau sa fac contracte O scurta descriere a caracterului(minim 100 cuvinte):Sunt un baiat ca oricare si m-am nascut in los santos aici am invatat sa folosesc arme diferite si sa folosesc droguri am fost in mute ganguri ca sa invat asta si cu scopul pentru care vreau sa ma duc in hitman agency este sa fac bani si sa recrutez multi prieteni care sa stie regulile,comenzile si sa stie sa foloseasca armele. In ce interval de timp esti dispus sa joci?:10-11 ore Poza cu stats:nu am La ce factiuni ai mai fost lider:la nimic dar la hitman cand mai faceam serverul Te descurci cu forumul:sa stii:)
Ultima editare efectuata de catre K1LL3R in Mier Noi 17, 2010 5:22 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
k3L oWneR
| Subiect: Re: Aplicatii pentru lider la factiuni Mier Noi 17, 2010 5:19 pm | |
| K1LL3R -> Acceptat pentru teste, vorbim ingame! | |
|
| |
SLyms
| Subiect: Re: Aplicatii pentru lider la factiuni Mier Noi 17, 2010 5:40 pm | |
| Nick in joc: SLyms Level: 2 De cat timp joci SA:MP : 5 luni Varsta(in joc): 12 Varsta(in realitate): 12 La ce factiune vrei lider : National Guard De ce vrei sa fi lider : Sa dezvolt factiunea. O scurta descriere a caracterului(minim 100 cuvinte): Imi pare rau dar nu sunt bun la compuneri/texte. In ce interval de timp esti dispus sa joci?: Destul de mult Poza cu stats: - La ce factiuni ai mai fost lider: Nu pe acest server. Te descurci cu forumul: Da
| |
|
| |
k3L oWneR
| Subiect: Re: Aplicatii pentru lider la factiuni Joi Noi 18, 2010 9:54 pm | |
| SLyms - acceptat pentru teste | |
|
| |
Atom
| Subiect: Re: Aplicatii pentru lider la factiuni Vin Noi 19, 2010 7:34 pm | |
| Nick in joc: -At0m Level: -1 De cat timp joci SA:MP : 1 an Varsta(in joc): -15 Varsta(in realitate): -15 La ce factiune vrei lider :LSV De ce vrei sa fi lider :vreau sa recrutez oameni buni si sa fac aceasta factiune cea mai buna O scurta descriere a caracterului(minim 100 cuvinte): nu sunt foarte creativ In ce interval de timp esti dispus sa joci?: 10 ore pe zi Poza cu stats: La ce factiuni ai mai fost lider:lsv,taxi,ballas,pd, Te descurci cu forumul:da | |
|
| |
samp_owner
Mesaje : 3 Data de inscriere : 14/11/2010 Localizare : Buzau
| Subiect: Re: Aplicatii pentru lider la factiuni Vin Noi 19, 2010 9:10 pm | |
| At0m acceptat pentru teste Edit: A trecut testele. | |
|
| |
K1LL3R
| Subiect: Re: Aplicatii pentru lider la factiuni Vin Noi 19, 2010 9:15 pm | |
| Nick in joc:maRi Level: -2 De cat timp joci SA:MP :1an si ceva Varsta(in joc): -20 ani Varsta(in realitate): -20ani La ce factiune vrei lider :Hitman Agency De ce vrei sa fi lider :Pentru a Ingriji faciunea si pt al ajuta pe kiler:D O scurta descriere a caracterului(minim 100 cuvinte):Un baiat politicos....si descurcaret In ce interval de timp esti dispus sa joci?:intre orele 14:00 si 24:00 Poza cu stats: /chack in joc si e mai bn La ce factiuni ai mai fost lider: Pe serverul acesta nu am mai fost dar am mai fost pe altul.. Te descurci cu forumul:Da | |
|
| |
samp_owner
Mesaje : 3 Data de inscriere : 14/11/2010 Localizare : Buzau
| Subiect: Re: Aplicatii pentru lider la factiuni Vin Noi 19, 2010 9:45 pm | |
| Este leader la hitman . Depinde daca vrea K1LLER sa fii coleader. Daca vrea vb cu k3l ingame sa dai testele. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aplicatii pentru lider la factiuni | |
| |
|
| |
| Aplicatii pentru lider la factiuni | |
|